linnlouis

TRINKEN BIER UND TANZEN TANZEN

Kategori: livet

LÖRDAG. Den med bra minne kanske minns att jag skrev att vi planerade en hemmakväll med skräckisar i lördags. Så hade det såklart blivit också om inte livet kom emellan, sådär som det gärna gör. Kvällen började i alla fall med jag och Naga iklädda våra vackraste lördagsoutfits skålade tantlikör i mina bästa kristallglas.
 
Sen gick allting utför och vi blev vi fulla på rödvin, målade över det gamla sminket, bytte kläder och satte på oss dansskorna för att gå till Pasha, Hildesheims nattklubb numero uno. 
 
Hejhej mamma, här chillar vi i vipsoffan på Pasha :)
 
HAHAHA ofta du gick på den mamma! Vi står ju utomhus för helvete. Herregud kvinna. Sätt på dig glasögonen nu va. Dig kan man ju lura vart man vill.
 

Innan vi entrade Pasha drack vi lite sprit på baren bredvid. Sugen_tjej_97. 
 
Det blev kanske lite vilt. Kanske tog vi också en klassisk springnota. Kanske. Nog om det. 
 
Sedan hamnade vi här. Träffade en massa män som alla hette Ali, fotade potentiella våldtäktsmän, drack öl och dansade till 05. Somnade skrattandes tidigt på morgonen utan att ha borstat tänderna.
 
SÖNDAG. Sovmornade mig långt in på eftermiddagen. Vaknade till slut och mådde oförskämt bra. Firade det hela med en långpromenad. 
 
En sak jag älskar med Tyskland är att folk verkligen förstår hur viktigt det är att bo spektakulärt. 
 

På återseende alla mysiga höstkids därute. 

Kommentarer

  • Camilla säger:

    Du det värsta var att jag gick på det där med soffan....men jag hade faktiskt glömt ta på mig mina glasögon gumman. Pappa stod och småflinade lite i bakgrunden.

    Svar: hahahaha åh herregud orkar inte BETE DIG <3
    linnlouis.blogg.se

    2013-10-12 | 21:05:24

Kommentera inlägget här: