linnlouis

DAGEN D - TENTAFREDAG

Kategori: livet

Så var det ÄNTLIGEN dags för skriftlig och muntlig tenta i tyska. Som jag längtat! Som jag övat! Hehe skoja. Eftersom jag är en mycket positiv person som alltid ser ljus i mörkret så började i alla fall jag och Tina dagen med varsitt helt jävla perfekt löskokt ägg. Blir inte bättre än så. 
 
Och hur gick provet då? SÅ. JÄKLA. BRA. Köttade sönder allt, slaktade den totalt och åt upp med ett dyrt vin till. Stort tack till tyskaläraren på Timmersdala skola som uppenbarligen lyckades lära mig någonting som knäppt nog satt sig tillrätta i min hjärna, utan dig hade jag ba kunnat gå hem direkt.
 
 
Hemma firade jag och Tina in fredagen med gårdagens linsgryta, överbliven grönsakssoppa, gourmetmackor och tysk öl. Denna blygsamma måltid intogs i mitt fönster, där man till exempel har utsikt över ett fint rönnbärsträd och ett fult tak. Efter maten tyckte vi att vi sannerligen var värda en mindre powernap. Sagt och gjort, vi bäddade ner oss i Tinas (vår) säng och sov bort tre snabba timmar. När vi vaknade hade vår ena sambo städat köket och toaletten. Gotta love Alvaro. What a fucking man.
 
På kvällen var det fest! Vår första exchangestudentfest!!! KUL!!! Vi sminkade lillögat, plattade håret och hoppade på första bästa bussen till Hahnsen.
 
Man blir snygg av polsk sprit. KUL!!!! SKÅL! Ваше здоровье! PROST! SALUT!
 
Den bästa sambon i hela vida världen.
 
När klockan var halv ett kände sig de svenska morsorna på stan mycket trötta. Om man befinner sig långt ute i hooden, det är fyra timmar kvar tills nästa buss går, vädret är lite för kyligt och man är för pank för att ta taxi, vad gör man då? Liftar såklart! Det är inte bara så billigt att det är gratis, utan det skänker också lite extra spänning till den annars så gråa vardagen. Kommer vi komma hem? Kommer vi dö? Bli våldtagna? Är inte chaffisen lite lik Peter Jöback ändå???? Aaaa, livets svåra frågor. 
 
Väl nere i stan kom vi på att fan, vi är inte alls trötta. Vi går ut! Tar en öl! Vila kan man göra i graven! Så vi sneakade in på första bästa klubb, betalade noll kronor i inträde och spatserade rakt in i vip:en. Träffade en söt liten birthdayboy som vi dancebattleade sönder med. Och vann såklart. 
 
Efter att ha inkasserat tusentals glasbitar i skorna, stått lite för länge i rökmaskinen, fuldansat till oss en välförtjänt träningsvärk i benen och hört raggningsrepliken "this is a good boy because he likes women" bestämde vi oss för att nä, nu får det vara nog. Nu går vi hem och sover. Så då gjorde vi det.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: