linnlouis

HANNOVERLÖRDAG

Kategori: livet

Efter fem-sex goa timmars sömn vaknade jag och Tina upp till tonerna av två ilskna alarm 09.30. Sköna som vi är så låg vi ansikte mot ansikte med munnarna öppna. Lite lätt bakfulla. Den lukten mina vänner, den lukten! Vi behövde inte känna efter länge förrän vi insåg att vi mådde ungefär såhär:
..... så vi bestämde oss helt enkelt för att lägga oss rumpa-mot-rumpa och somna om. Gött.
 
En timme senare vaknade jag igen, och nu var känslan mer åt detta hållet:
WOHO! PEPP! VI ÄR LEDIGA! VAD HAR DENNA DAG I SITT SKÖTE! ALLT KAN HÄNDA! VI ÅKER TILL HANNOVER! JA FÖR FAN! OPAAAA!
 
Efter att med våld väckt Tina och tryckt i na en stabilare grötfrukost knöt vi på oss våra snabbaste skor och gick med raska steg ner till stationen. Vi hade som mål att hinna med ett tåg som skulle gå inom en kvart, men de planerna grusades ganska snabbt när vi entrade centrum och traskade förbi ett framträdande från den tyska motsvarigheten av Glada Hudik-teatern. Därefter hittade vi en gudomlig persisk affär med extremt mycket blingbling och krimskrams. Alla förstår väl att sådana grejer kan man inte bara gå förbi för att man eventuellt har lite bråttom! Det går alltid fler tåg. 
 
Hittade mina drömmars säng! Så, ärade bloggläsare (=mamma, Amanda, Paulin och eventuellt momo och moffa), när kommer ni med det gula släpet till Hildesheim för att frakta hem pärlan åt mig?
 
Skulle inte bangat denna glammiga drinkvagn heller så att säga.
 
Tyskar förstår verkligen att mat är meningen med livet och därför finns små gatukök nästan överallt. Eftersom vi var bakfulla growing girls var vi tvungna att köpa varsin box med nudelwok för 2 Euro innan vi hoppade på pendeln in till storstan. 
 
Turistbild 1. Ja här står en annan och ba smuttar på frappe från Starbuck's sådär sjukt casual.
 
Turistbild 2. På någe torg. 
 
Turistbild 3. I en körka. 
 
Murgröna och klättriga växter in meinem Herzen. 
 
Efter fem timmars konstant vandrade, blodsockerfall på Primark och en massa oooh:ande på grund av fina byggnader slog vi oss ner vid ett rangligt bord för att äta Dönerkebab. Den var helt jävla fantastisk. Visste knappt  att kebab kunde vara så smakrikt mvh hon som i vanliga fall dränker allt i sås.
 
Efter maten hittade jag ett par jäkla snabba skor. Ville ha. Köpte ej. Därefter blev det snabbt mörkt och vi bestämde oss för att åka hem igen. Wifi:ade bort en halvtimme på MC, höll käften på tåget och handlade lite lördagsgodis på Rewe. Över och ut, klart slut.
 
 
 

Kommentarer

 • Amanda säger:

  Jag kommer gärna en helg och köper den där sängen åt dig! eller kanske inte köper men snor!

  Svar: amanda, du är verkligen en riktig brorsa
  linnlouis.blogg.se

  2013-10-01 | 23:54:07
  Bloggadress: http://amandatalmark.blogg.se

Kommentera inlägget här: