linnlouis

TORSDAG 130926

Kategori: livet

Ny dag och nya möjligheter för livet att gå åt helvete. Hildesheim visade sig från sin absolut bästa sida och bjöd på ösregn och motvind. Jag och vår flatm8 Julija, raised and born in Lettland, vandrade zusammen under my umberella-ella-ella-ella till skolan för ännu en hård dag i det tyska språkets tecken.
 
Hittade en trevlig omväg på vägen hem från skolan. Här står vi och myser framför en vägg med fina klätterväxter. Och några soptunnor som stank som fan, men det låtsas vi inte om.
 
Ett fönster.
 
En Nagchen.
 
Kom till slut hem och hade fått mitt första tyska brev någonsin!!!!! Så pass peppigt. Bästa var att det stod Frau Linn Louis Talmark på, så jag antar att jag är gift nu. Hoppas det är med någon rik snubbe och att vi inte har något äktenskapsförord, så kan jag ba casha in toalt jao.
 
På kvällen tog jag Tina under ena armen och Julija under andra och sprang intervaller nere vid sjön. Därefter gick jag och Tina och handlade. För 190 spänn fick vi en flaska rött, en flaska cava, toapapper, gelébananer, fyra öl, tomater, ost, rakskum och ölkörv. Galet bra torsdagsshopping så att säga. Vi var mycket nöjda, tackar som frågar. Efter att vi kommit hem och lagt ölen på kylning inför morgondagens tentaslask blev vi bjudna på lettiskt hemmagjort te. Vet inte riktigt vad det innehöll, men satan i gatan vad fnissig en annan blev. Sen somnade jag pang bom och så var det slut på torsdagen den 26 september 2013. 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: