linnlouis

DEN PEDAGOGISKA ÖNSKELISTAN 2013 YAO

Kategori: livet

Varsågod mammpapp, mina älskade stamceller, här kommer er förstföddas materiella önskelista inför julen 2013. Detaljerad, tydlig, noggrann och i inbördes ordning, precis som ni (jag) vill ha den. Jag önskar mig följaktligen att något eller några av nedanskrivna saker ska ligga vackert inslagna under granen på Billingsgatan/i Kläppen om exakt 41 dagar:

1. En häst

2. En gullig sommarstuga vid vattnet. Helst på Öland. 
 
3. En fungerande analog systemkamera
Obs, viktigt att det fortfarande finns film att köpa till kameran. Annars är en ganska körd så att säga. Känner ni er vilsna därute i kameradjungeln är ni självklart varmt välkomna att fråga mig om vad ni vill, det vill säga; ALLT.
 
4. En fin och eftermiddagsnapvänlig soffa. Till exempel något som liknar den här, den här, den här eller den här.
Obs, jag dör hellre än att tvingas ta in någon form av divansoffa i mitt framtida hem. Det ska vi alla ha jävligt klart för oss.

5. Gråa sängkläder utan mönster och tryck till min dubbelsäng. Nyansen på sängkläderna ska helst inte vara mörkare än blyertsgrå, men de får inte heller vara för ljusa. Finns bra påslakanset att köpa till exempel här, här eller här . 
Obs, viktigt att INTE köpa ett dubbelset eftersom jag har två täcken och verkligen inga planer på att byta ut dom på grund av allmän awesomeness. Köp istället två vanliga uppsättningar så är ni göllia.

6. En egen LP-spelare, men kan också nöja mig med ett fungerande stift till pappas lilla pärla (som jag tänker "låna" med mig vid nästa flytt... herregud, titta inte sådär besviket på mig nu mamma. och pappa, sluta lipa, du använder den ju inte ens!).

6. Dessa böcker:
"Just kids" av Patti Smith (originalspråk)
"Döden och döendet: Etiska, existentiella och psykologiska aspekter" av Jan Arlebrink
Tips: köp på nätet, det är ju fullkomligt onödigt dyrt i butik nu för tiden just sayin.

Men mest av allt önskar jag mig att vi alla får leva långa, friska, lyckliga liv tillsammans tills vi dör. Amen.Kommentarer

 • Amanda säger:

  Sakta i backarna där Linn Louis Talmark! LP-spelare är min!

  Svar: du tror det alltså... tillåt mig att skratta HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA *andningspaus* HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA. kan ej sluta skratta men kan komma på tusen skäl till varför du omedelbart ska lägga ner de där knasiga tankarna. knäppo
  linnlouis.blogg.se

  2013-11-13 | 17:49:58
  Bloggadress: http://amandatalmark.blogg.se
 • Paulin säger:

  Hahaha linn jag skrattar så mycket när jag läser din blogg! du är så knäpp hahaha :D

  Svar: vill ha dig i mörkret hos mig. tiden den stannar när vi rör vid varandra. åh, jag lättar, jag flyger, jag svävar fram. låt det aldrig ta slut
  linnlouis.blogg.se

  2013-11-14 | 09:51:16
 • Camilla Talmark säger:

  Kan klargöra att skivspelaren inte går iväg från detta hus! Den är min, min och åter min. Du är född i fel tid tyvärr!
  Du dom där sofforna ser ju otroligt liggvänliga och gosiga ut, speciellt den där bruna. Ser framför mig hur du riktigt gosar ner dig och ligger där som en stel pinne ovanför soffan. den gnisslar och det tar minst en livstid att få den att forma sig efter din kropp darling.
  Jag tror att vi denna gången sattsar på en jävla häst så får vi tyst på det tjatet och aldrig mer står det ordet häst på din önskelista!

  Svar: tystnaden som uppstår när det faktiskt är pappas skivspelare..........
  linnlouis.blogg.se

  2013-12-08 | 15:21:59

Kommentera inlägget här: