linnlouis

JAG VA EN WEEKEND I NEW YORK OCH DU VA EN NATTBUSS HEM

Kategori: livet

Vi hade världens bästa lördag här i Tyskland för någon vecka sedan. Movits! spelade i Hannover och hela kvällen var en härlig blandning av kärlek, svett och öl, sådär som man alltid vill att livet ska vara. Det såg ungefär såhär:
 
Kvällen startade på Magganweg 8 där yours truly ännu en gång briljerade i köket och bjöd Nagen på världens brakmiddag (och kanske lite för mycket vin). Därefter snörade vi på oss dansskorna, plattade luggarna och kutade i vanlig ordning till Hildesheim Ost för att längdhoppshoppa på tåget till Hannover. Movits! skulle spela i någon kulturlokal vid namn Faust i kvarter vi inte riktigt kände till. Som tur var hade Nagen målat en karta i världsklass. Det var inte aaaaalls några frågetecken kring hur vi skulle ta oss dit... Nänä. Såatteee. Tur att en annan fyllt väskan med en gedigen samling alkoholhaltig färdkost som kunde intas när vi under cirka en timmes tid vilset virrade omkring i storstan och knappt visste vad som var höger, vänster eller rakt fram.

Efter några om och men hittade vi äntligen Faust! Lyckan!!!!! Det visade sig vara en supermysig perfekt liten lokal med discolampor, billig öl och tvålfagert fölk. Efter kanske en kvarts peppigt häng gick Movits! på scen och efter det var allting bara galet, fantastiskt, svettigt och jag blev kär i ett band jag knappt tyckt om alls innan. De var nämligen SÅ JÄKLA BRA!!! <3<3<3 Ville aldrig att det skulle ta slut. Efteråt pratade vi lite med saxofonisten och jag skojar inte när jag säger att jag var sjukt starstruck i dagar efter det. När jag tänker efter är jag nog fortfarande ganska starstruck........ Mvh Linn 12 år. 

Efter spelningen drack vi ännu mer öl eftersom dom var så billiga att varje flaska var ett kap.

Hängde tydligen med en mycket oklar lökig snubbe.
 
Efter ännu mer öl på Faust slängde vi varsitt öga på klockan och insåg HELVETE SISTA TÅGET GÅR OM 20 MINUTER HERREMINGUD JÄVLAR VI MÅSTE SPRINGA. Och som vi sprang sen. Startade träningslistan i Spotify och intervallöpte genom hela Hannover. Hann med tåget och svettades som en liten gris. Passet fick agera fläkt medan vi svepte det sista vattnet och rosén för att svalka ner oss en smula. 
 
Åter i Hildesheim gick vi ut, shottade tequila och shakeade ass som om det inte fanns någon morgondag. Snubblade hem vid 05 som vanligt och somnade på två röda. GÖTT KÖTT.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: