linnlouis

SÖNDAG 130929

Kategori: livet

Så blev det söndag den här veckan också. Vaknade upp dödsförkyld med två halvdana ögon. Ett som "bara" var svullet och hängigt, samt ett som var helt igenmurat. Det kliade och sved. Tina tyckte det var så kul och fascinerande att hon visade upp mig i cam för sina föräldrar. Tack Tina, tack som fan. Aldrig har jag känt mig så fräsch och pigg som då.
 
Julija gav mig det där fnissiga, hemmagjorda kamomillteet att lägga på ögonen för att driva ut infektionen. Jag kan erkänna att jag kände mig ganska skeptiskt till att någon kissliknande vätska skulle kunna läka ut detta helvete, men man är ju inte den som är den. Sagt och gjort, såhär låg jag hela förmiddagen och lyssnade på poddar. Helt okej söndagssyssla ändå. 
 
Pannkaksbrunch på Margaretenweg 8. Så gött! Rätt upp i krysset! Och kaffe fick man till! Vilken jäkla fest hörrni!
 
Mätta å gláa i giiiisen traskade vi ner till centrum för att gå på Flohmarkt.
 
Alltså lyckan över att det fanns får man fick klappa? Tina tyckte dock jag var pinsam som trängdes med små barn för att smeka ull och drog mig snabbt därifrån. 
 
Man kunde köpa fiiiiiiiina gamla saker. Ville ha allt. Älskart.
 
Hittade två vinyler med fina omslag samt två kilo äpplen. Så pass nöjd tjej. 
 
Och nöjdare blev man när man smög in på världens mysigaste fik för kaffepaus.
 
Nussigt.
 
Eduardo till vänster och vår sambo Alvaro, aka en yngre version av Jims pappa i American Pie-filmerna, till höger.
 
Efter att ha svept ett glas latte dippade hela min stackars sjuka kropp och jag vandrade hem för vilopaus. Kvällen spenderades i min 90säng med rörmokar-Tina och de två första avsnitten av Breaking bad, fruktkolor och svennetacos.
 
Och hur gick det då med ögonen? Bara bra, tackar som frågar. Ser numera nästan normal ut. Är NÄSTAN lika goodlooking som vanligt:
Om jag bara duschade kroppen, plattade håret, sminkade det trötta ansiktet, drack cava, sov några timmar, klädde på mig och va klaaaad hest på fest.... Mvh röten och fortfarande ganska sjuk kleine mädchen. Blöt kyss. Adjö för denna gång.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: